RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Debut nefericit pentru Ciobotariu la Pandurii: FC Braşov – Pandurii 2-0 (1-0)

/ 2 noiembrie 2009

Sigla_mingiPandurii nu au reuşit să-i facă un debut fericit lui Liviu Ciobotariu pe banca echipei gorjene pierzând în ultimul meci al etapei a XII-a cu 2-0 meciul susţinut în deplasare cu FC Braşov.

Ciobotariu nu a umblat foarte mult la primul unsprezece, doar Grecu luându-i locul lui Păcurar în banda stângă, Grecu profitând însă de suspendarea lui Păcurar. Pandurii au răspuns destul de bine la comenzile lui Ciobotariu şi prima repriză le-a adus gorjenilor un plus de periculozitate în faţa porţii în comparaţie cu jocul braşovenilor. Grecu şi Dedu au avut bune oportunităţi de a deschide scorul în minutele 37 şi 38, însă Măldărăşanu a dat lovitura în minutul 44 şi a deschis scorul după o centrarea a lui Rui Duarte prelungită pe spate de Sburlea.

După pauză Pandurii au sperat într-o egalare rapidă, dar golul a picat tot în poarta lui Stanca. La doar două minute de la introducerea sa în teren, Ilyeş a prins un şut de senzaţie de la peste 25 de metri şi scorul a devenit 2-0 pentru gazde. Raskovic a dat cu piciorul unei reveniri rapide a Pandurilor în joc ratând un penalti la doar un minut de la desprinderea gazdelor, Grecu obţinând penaltiul după un fault făcut de Rui Duarte asupra sa în suprafaţa de pedeapsă a braşovenilor.

Ciobotariu a încercat să se apropie de poarta lui Coman aruncându-i în luptă şi pe Lazic şi Tilincă, însă fără succes, doar Chibulcutean fiind aproape de gol în minutul 82, atunci când a trimis cu capul pe lângă poartă în urma unui corner.

După această etapă, Pandurii ocupă locul 10 în clasament, cu 15 puncte.

FC Braşov – Pandurii Târgu Jiu 2-0 (1-0)

Au marcat: Măldărăşanu (min. 44) şi Ilyeş (min. 62)

FC Braşov: Coman – Rui Duarte, Abrudan, Oros, Ezequias – Roman, N. Grigore, Măldărăşanu (min. 78 Cristescu), C. Munteanu – Sburlea (min. 59 Ilyeş), Al. Piţurcă (min. 59 Zaharia). Antrenor: Viorel Moldovan.

Pandurii: Stanca – Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso – Hidişan (min. 57 Lazic), Murgan, Stângă, Grecu (min. 65 Stromajer) – Dedu – Raskovic (min. 82 Tilincă). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: – / Raskovic (min. 27), Murgan (min. 45), Martinovic (min. 47), Cardoso (min. 54)

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.