RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu: „Kamara? Nu am discutat nimic, dar e un jucător care mi-a plăcut”

/ 2 noiembrie 2009

Condescu_0211Deşi au apărut zvonuri cum că atacantul Yousouf Kamara ar fi semnat un precontract cu Pandurii Târgu Jiu, preşedintele Pandurilor neagă acest fapt amintind că atacantul este încă sub contract cu FC Argeş.

„Nu este adevărat că am discutat cu Kamara, cu atât mai puţin să fi semnat. El nu este încă jucător liber şi nu poţi discuta cu jucătorul dacă nu ai şi acceptul clubului”, a declarat Marin Condescu în legătură cu situaţia lui Kamara.

Preşedintele Pandurilor a mai adăugat că în situaţia lui Kamara mai sunt şi alţi fotbalişti de la FC Argeş, dar eventualele discuţii nu pot demara acum, ci doar după ce ar fi declaraţi liberi de contract sau ar primi acceptul clubului piteştean. Condescu a recunoscut însă că atacantul ivorian de 28 de ani i-a lăsat o bună impresie în meciurile pe care le-a urmărit şi că va discuta cu antrenorul Ciobotariu acest subiect: „Nu pot să spun că ne-am gândit la el ca o soluţie aşa cum nu ne-am gândit la niciunul dintre ceilalţi opt, dar pot să spun despre Kamara că, atât cât a jucat, mi-a plăcut. Am să discut cu Ciobotariu şi vom vedea ce se poate face şi care este părerea lui despre acest jucător. Kamara poate deveni jucător liber sau nu, nu se ştie. Oricum, în jurul lui sunt cu siguranţă destui samsari, aşa s-a întâmplat şi cu alţi jucători care şi-au depus memoriile la ligă”, a mai declarat preşedintele grupării târgujiene.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.