RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Plecarea lui Sorin Cârţu a stârnit reacţii diverse în rândul jucătorilor de la Pandurii – AUDIO

/ 30 octombrie 2009

PanduriiPlecarea lui Sorin Cârţu a luat prin surprindere chiar şi jucătorii de la Pandurii, mulţi dintre ei declarând că nu se aşteptau ca antrenorul să părăsească echipa atâta vreme cât ea se afla în obiectiv.

Deşi în acest campionat a jucat foarte puţin, asta şi ca urmare a unui episod mai puţin plăcut în care a fost pasat în această vară de la Pandurii la Rapid, în cele din urmă revenind totuşi la Târgu Jiu, Ionuţ Stancu este printre cei care s-a declarat surprins de decizia luată de tehnician:

Vox Stancu – demisie Cartu

Un alt jucător care nu se aştepta la demisia antrenorului şi care a avut doar de câştigat de la venirea lui Sorinaccio la Târgu Jiu este atacantul sloven Jaka Stromajer:

Vox Stromajer – era Cartu

Dacă în lotul Pandurilor sunt jucători care regretă plecarea lui Sorin Cârţu, sunt şi o serie de jucători care privesc cu încredere această schimbare la nivelul băncii tehnice, aici fiind incluşi Popete, Basara sau Kutlacic, jucători de ale căror servicii fostul antrenor se dispensase, iar odată cu venirea lui Ciobotariu primesc o nouă şansă de a reveni la prima echipă.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.