RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Noul tehnician al Pandurilor a dorit să vadă cât mai repede la treabă echipa a doua

/ 29 octombrie 2009

Profitând şi de faptul că Pandurii II nu au meci oficial în etapa din acest weekend în Liga a III-a după retragerile din campionat ale celor de la Viitorul Sânandrei şi Progresul Gătaia, Liviu Ciobotariu a cerut ca echipa secundă a Pandurilor să dispute un joc amical.

Liberă în această etapă a fost tocmai echipa cu care Pandurii II se luptă pentru promovare, Minerul Mehedinţi, iar în virtutea faptului că ambele echipe sunt susţinute financiar de USMO nu a existat niciun obstacol în organizarea unui meci amical între cele două echipe, asta deşi ele s-au duelat oficial, în campionat, nu mai departe de săptămâna trecută.

Amicalul se va disputa vineri de la ora 11:00 pe terenul principal din cadrul Complexului Sportiv „Municipal” din Târgu Jiu, dacă vreme a va fi ploioasă existând posibilitatea ca el să fie pe unul celelalte terenuri din cadrul aceluiaşi complex.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.