RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă vrea ca Energia să profite de situaţia dificilă de la Steaua şi să obţină o nouă victorie de moral

/ 28 octombrie 2009

time out energia handbalAntrenorul Vasile Stângă speră să profite de degringolada de la Steaua pentru a se menţine cu Energia pe podiumul Ligii Naţionale. Tehnicianul echipei gorjene este de părere că situaţia prin care trece Steaua în această perioadă poate fi speculată de echipa sa, Energia având nevoie de cât mai multe victorii în deplasare pentru a putea atinge obiectivul stabilit în acest sezon.

Învinşi în acest sezon doar de UCM Reşiţa, elevii lui Vasile Stângă vor avea în ce a mai rămas din acest tur de campionat meciuri foarte dificile în deplasare, primul dintre acestea fiind programat etapa viitoare, Energia urmând a juca cu Steaua. Gorjenii se vor deplasa apoi la Satu Mare, Odorhei şi Cluj Napoca. Partidele de pe teren propriu par a fi mult mai accesibile, adversarii ce vor mai veni în acest an la Târgu Jiu fiind din cea de-a doua jumătate a clasamentului. Prima echipă contra căreia Energia va juca la Târgu Jiu va fi SCM Rom Cri Braşov, apoi băieţii lui Stângă vor primi vizita celor de la Dinamo pentru ca ultima întâlnire cu proprii suporteri în acest an să se dispute la începutul lunii decembrie în compania celor de la U Politehnica Timişoara.

Energia are cinci victorii după primele şase etape şi este în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte cu HCM Constanţa, dobrogenii având de partea lor avantajul golaverajului.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.