RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sorin Cârțu a demisionat de la Pandurii considerând că gestul său la adresa lui Augustus Constantin a afectat imaginea clubului – AUDIO

/ 28 octombrie 2009

cartu demisie 28.10.2009Sorin Cârțu și-a pus cenușă-n cap, a recunoscut că gestul făcut la adresa lui Augustus Constantin a fost unul care a afectat imaginea clubului Pandurii și și-a reziliat contractul cu gruparea târgujiană.

Demisia sa vine după o noapte în care tehnicianul spune că și-a analizat comportamentul:
Vox Cârțu – prezentare demisie

Prezentată conducerii clubului și acceptată de Marin Condescu, demisia lui Sorin Cârțu este considerată de președintele Pandurilor drept un gest de onoare pe care speră ca toată lumea să îl aprecieze:
Vox Condescu – Cârțu reziliere

Sorin Cârțu a fost instalat în funcția de antrenor al Pandurilor în luna septembrie 2008 și a condus echipa gorjeană în 37 de meciuri de campionat, perioadă în care a obținut 51 de puncte. Locul său urmează să fie luat de antrenorul formaţiei CS Otopeni, Liviu Ciobotariu. Acesta se află în discuţii avansate cu clubul Pandurii Târgu Jiu şi, cel mai probabil, va semna un contract cu gruparea gorjeană.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.