RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu nu cere despăgubiri de la Pandurii după rezilierea contractului – AUDIO

/ 28 octombrie 2009

cartu_condescu 28.10.2009Sorin Cârţu a renunţat la orice clauză din contract şi, odată cu rezilierea înţelegerii cu Pandurii Târgu Jiu a cerut doar plata până la data încetării contractului cu gruparea gorjeană.

Fostul antrenor al Pandurilor a declarat în alte rânduri că nu poate fi dat afară prea uşor spunând că are un contract de tip „beton 600”, însă a ţinut să precizeze că nu s-a folosit de el pentru a obţine de la Pandurii mai mult decât a muncit pentru acest club:

Vox Cartu – conditii reziliere

Recunoscând că prin renunţarea la toate aceste clauze a pierdut sute de mii de euro, Sorin Cârţu a dezvăluit şi faptul că avea la Pandurii un contract anual de peste 100.000 de euro.

Odată cu Sorin Cârţu vor părăsi gruparea târgujiană şi colaboratorii săi. Antrenorul secund Mircea Irimescu, antrenorul portarilor, Silviu Lung, şi preparatorul fizic Fane Cioacă şi-au reziliat şi ei contractele cu Pandurii în aceleaşi condiţii cu cele ale fostului antrenor principal.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.