RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sorin Cârţu despre suspendarea de şase etape: „Este o situaţie judecată pe ascuns!”

/ 27 octombrie 2009

cartu_2710Sorin Cârţu este supărat că nu i s-a dat ocazia de a se apăra, Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal anunţând clubul că va fi judecat cazul doar atunci când nu se mai putea face nimic.

„Dacă mi-au dat şase etape, bravo lor! Este o situaţie care se judecă pe ascuns”, a declarat Sorin Cârţu imediat după aflarea sentinţei date de Comisia de Disciplină. Antrenorul Pandurilor consideră că nu este normal ca un caz să fie judecat doar după raportul întocmit de arbitru, fără a se lua în calcul şi argumentele pe care le-ar fi putut aduce cel acuzat: „Eu unul n-am fost eliminat. În mod normal, la o situaţie de genul acesta trebuie să dea posibilitatea să vi să te aperi. Ori cei de la comisie au anunţat luni la 13:00 că fac şedinţa. Ăştia sunt şi acesta e modul în care judecă ei numai după ce spune arbitrul”, a mai spus Sorinaccio.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.