RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii s-au antrenat pe colinele Leleştiului pentru a scoate puncte de sub Tâmpa

/ 27 octombrie 2009

PanduriiPandurii au început pregătirea meciului cu FC Braşov, antrenamentul de dimineaţă fiind făcut pe colinele de la Leleşti. Având în vedere că partida din etapa viitoare se va juca sub poalele Tâmpei, Sorin Cârţu a decis ca în programul de pregătire a meciului cu FC Braşov să fie incluse şi unele antrenamente care să-i apropie pe jucători de condiţiile în care se va juca la Braşov.

Astfel, pe un traseu găsit de preparatorul fizic Fane Cioacă, jucătorii Pandurilor au efectuat o serie de alergări în pantă, după acest antrenament fizic, după amiază fiind programată întâlnirea cu mingea.

Până la meciul cu Pandurii, FC Braşov va juca în această seară, de la ora 21:30, cu Unirea Urziceni, în optimile de finală ale Cupei României Timişoreana, un meci de la care braşovenii aşteaptă o calificare în sferturile competiţiei, antrenorul Viorel Moldovan declarând că obiectivul echipei sale în cupă este jucarea finalei. Coman, Duarte, Hadnagy şi Voicu sunt incerţi pentru meciul cu Unirea din cauza unor probleme medicale, iar în cazul în care ei vor juca în această seară ar putea rata meciul de luni cu Pandurii.

Din tabăra gorjeană va lipsi la meciul de la Braşov mijlocaşul Alex Păcurar, suspendat o etapă după eliminarea din confruntarea cu Unirea. La antrenamentul de luni, Hidişan şi Raskovic s-au antrenat separat acuzând unele mici probleme medicale, însă problemele acestora nu sunt grave şi nu le pune în pericol prezenţa în lotul pentru Braşov.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.