RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Conspiraţie împotriva echipelor mici pentru a nu pierde derby-urile Ligii I?

/ 26 octombrie 2009

augustus_constantinPentru că Sorin Cârţu a fost suspendat şi amendat pentru instigarea tribunelor la meciul cu Unirea Urziceni, oficialii Pandurilor se întreabă ce se va întâmpla cu arbitrii întâlnirii.

Prestaţia lui Augustus Constantin din debutul întâlnirii, când Pandurii au primit trei cartonaşe galbene în primele 26 de minute, este considerată de conducătorii gorjeni drept una care a instigat tribunele la violenţă în egală măsură cu gestul lui Cârţu din finalul meciului: „Vrem să vedem ce măsuri se vor lua şi împotriva arbitrilor de la acest meci, dacă se consideră că antrenorul a instigat publicul la violenţă. Pentru că arbitrul Augustus Constanstin şi brigada pe care o conduce a instigat publicul din primele minute de joc prin deciziile luate”, a declarat Daniel Băloi, secretar general al clubului gorjean.

Daniel Băloi are şi un scenariu care explică felul în care echipele ce evoluează în cupele europene sau sunt angrenate în lupta pentru titlu. Secretarul general al Pandurilor spune că unii dintre arbitrii de pe lista FIFA tind să favorizeze echipele de top cu gândul ca acestea să nu mai solicite arbitri străini la derby-urile campionatului.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.