RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sorin Cârţu a criticat dur arbitrajul lui Augustus Constantin la finalul meciului cu Unirea Urziceni

/ 25 octombrie 2009

cartu_26.10.2009

Finalul meciului dintre Pandurii şi Unirea Urziceni a fost unul încins, în care antrenorul Sorin Cârţu nu a ezitat să protesteze vehement la adresa arbitrajului prestat de Augustus Constantin.

Fiul fostului şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor a avut multe decizii prin care a favorizat echipa campioană, poate cel mai elocvent exemplu fiind neeliminarea lui Todoran din finalul primei reprize la o fază similară cu cea la care Păcurar a primit al doilea cartonaş galben fiind trimis la vestiar în minutul 84, jucătorul ialomiţenilor având deja, în momentul fazei respective, un cartonaş galben.

Deciziile arbitrului Augustus Constantin, care au fragmentat deseori jocul, au fost sancţionate la finalul meciului şi de spectatorii din tribune care i-au fredonat acestuia un refren prin care era trimis la puşcărie. Scandările tribunei au fost precedate şi de unele gesturi ale antrenorului Sorin Cârţu care i-a arătat arbitrului semnul mâinilor încătuşate, însă tehnicianul gorjenilor a negat acest lucru dând la conferinţa de presă un alt sens gestului său:

Cartu – Gest 26 10 2009

Tehnicianul Pandurilor a mai declarat că meciul nu s-a jucat în condiţii normale şi i-a adăugat pe cei trei arbitri jucătorilor de la Unirea:

Cartu – Contra 14 26 10 2009

Sorin Cârţu spune că echipa sa ar fi putut ieşi învingătoare din confruntarea cu echipa campioană fără presiunea pusă de arbitraj pe umerii elevilor săi:

Cartu – Handicap arbitraj 26 10 2009

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.